Ledelse_og_projektledelse_4
Find kurser i salg, service og marketing her
Marketing
Salg
Service

Salg, service & marketing

Boost dit CV med et kursus i kommunikation, et salgskursus eller et marketingkursus hos Niels Brock i København! Læs mere og tilmeld dig her.
Et salgskursus, marketingkursus eller kommunikationskursus på Niels Brock kan give dig den opkvalificering, som du mangler til at skabe bedre resultater på dit arbejde. Ved vores salgskurser, kommunikationskurser og online marketingkurser kan du bl.a. få svar på: hvad er marketing? Hvad er kommunikation? Hvad er en god sælger? Og hvad er salgsoptimering? Alle vores undervisere er erfarne fagspecialister, som udmærker sig ved at forbinde teori med praksis. Du kan komme til at stifte bekendtskab med udtryk såsom forhandlingsteknik, konceptforståelse, kundepsykologi og markedsføring på sociale medier alt efter, hvilket kursus dit valg falder på. Find et kursus i salg, markedsføring eller kommunikation hos Niels Brock i København. Kig nærmere på kurserne herunder og tilmeld dig, før de sidste pladser er væk.

Hvad er et AMU forløb hos Niels Brock?

AMU står for arbejdsmarkedsuddannelse, og et AMU-kursus er en erhvervsrettet uddannelse eller efteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere i både private og offentlige virksomheder. Efteruddannelse på AMU-kursus er offentligt støttet og foregår på H.C. Andersens Boulevard 2 centralt i København. Lige ved Vesterport St.

Et AMU-kursus på Niels Brock er for dig, der har eller søger at opkvalificere dig indenfor kontor, handel eller detail.